Çocuklar astronomi için ücretsiz süper yazdırılabilir ay boyama ve el sanatları

 Geniş evreni keşfetmek, Dünya'nın ayı ve yakındaki gezegenlerle ilgili bilgileri keşfetmenin yanı sıra, bir çocuğun UFO ilgisini uyandırmak biraz zor olabilir, ancak bunlarla, olduğu sürece, süper yazdırılabilir ay boyama ve çocuklar için astronomi el sanatları sayfalar, en azından eldeki temayı bulabilirsin.

1. Gözlem ışık gökyüzü üst güzel köpüklü yıldız çiftliği arka plan karikatür illüstrasyon baskı için hasat ay gece gökyüzü boyama sayfası.


Yukarıda parıldayan sağlamlıkla, aydaki büyülü adam, kırsaldaki çiftlik ahırına ve balkabağı tarlasındaki kukla beyefendiye mutlu bir şekilde bakıyor, bu sonbahar mehtaplı görüntü, daha büyük çocukların yeniden çizmesi için uygun bir renge sahip.

Yıldız arka plan ışıltılı çiftlik karikatür çizimi hasat ay gece gökyüzü boyama sayfası yazdırmak için

2. Büyüleyici ürkütücü gölgeliğin derinliklerinde, genç bir simyacı, ürkütücü ormanın üzerinde beliren doğaüstü bir gökyüzünün arka planında, gençler için cadı zanaat sihirli ay boyama sanatı sınıfında yeni ayın büyülerini yapıyor.

Garip ormanların üzerinde beliren doğaüstü gökyüzü arka plan cadı zanaat sihirli ay gençler için boyama

3. Burada çok kolay bir uzay çizimi çalışma sayfamız var, bu aile oyun grubunu ücretsiz indirin astronomi süper boyama iyi geceler iyi geceler ay iyi geceler okul öncesi ve okul öncesi çocuklar için basit çizimde en iyisi.

Astronomi okuyan aile süper boyama iyi geceler uyku ay anaokulu için basit çizim

4. Yazdırılabilir Planet Earth ve Sun Planet Karikatür Çerçevesi, çocuklar için harika güneş sistemi oyun grubu karikatür süper ay duvar kağıdı renkli resimler

Çocuklar için fantastik güneş sistemi oyun grubu karikatür süper ay renkli resim duvar kağıdı yazdırmak için

5. Meteor ve Jüpiter gezegeni, inanılmaz derin uzay aya iniş astronomik sistemi boyama Çocuklar için NASA Astronomi Aktivitesi Ay yüzeyinde krater uzaylı üssüne yazdırılabilen büyük roket.


Uzay boyama NASA astronomi çocuklar için eğlenceli aktiviteler ay yüzeyinde büyük roket yazdırılabilir krater

6. Sahra'da Mısır tanrılarının cızırdayan tarihi bölgesi, tırmanmak için sonsuz dalgalı altın kumları ile büyüleyici bir çöl kumul gece sahnesi, tutarlılığı ile sevimli deve aktiviteleri ve mısır piramitleri geceleri manzara gökyüzü, yeni ay oyun grubu şunları yapabilir: çocuk boyama etkinliklerinin resimlerini yazdırın.

Orion yıldız sisteminin takımyıldızı, eski Mısır kültürünün ay tanrısı Giza'nın en büyük üç piramidi ile aynı hizada, çocuklar için basit boyama sayfaları çizdi.

Develer ve piramitler mısır gece gökyüzü yeni ay yazdırılabilir oyun grubu çocuk boyama etkinlikleri

7. Gölge krallığı, zırh giyen eski bir İngiliz şövalyesi parlayan peri kalesi, bir krala uygun harikalar diyarı, gece gökyüzü atmosferini çizebilir ve eskizini çizebilirsiniz Bu çocuklar için, yazdırmak için yarım daire biçimli ortaçağ kalesi yıldızları boyama sayfaları.

çocuklar için gökyüzü gece atmosferi kroki yarım ay yıldızlar ortaçağ kalesi yazdırmak için boyama sayfaları

8. 1564'ten 1642'ye kadar aristokrat bir ailede uzay araştıran bir deha olan İtalyan fizikçi ve bilim adamı Galileo Galilei, güneş sistemini teleskop yaptı, dünyanın ayın yörüngesindeki dönüşünü izledi ve çocukların eğitimi için zanaat üzerinde çalıştı.

Bu, Photoshop'ta çizmem yaklaşık 7-8 saatimi alan bu astrofizik ay resminde renklendirmek için çok daha büyük çocuklar veya yetişkinler için güzel ve karmaşık bir boyama sayfası.

Galileo Galilei Güneş Sistemi Teleskobu ayı ve yıldızları görmek çocuklar için manuel aktivite

9. Pazar okulu çizmeyi öğrenin ve basit sanat oyun grupları güneş ay dünya yıldızları okul öncesi çocuklar için ücretsiz boyama etkinlikleri için yazdırılabilir eğlenceli sayfalar hazırlar. basit sanat güneş ay dünya yıldızları okul öncesi çocuklar için yazdırılabilir eğlenceli sayfalar boyama etkinlikleri.

10. Ücretsiz yazdırılabilir çocuklar boyama el sanatları indirin, kar ve yıldızlar gece gökyüzü kış ormanda ay, yaprak dökmeyen iğne yapraklı çamların arasından koşan sevimli hayvan yaratıklar geyik.

Çocuklar kar ve yıldız el sanatlarını renklendirmekte özgür gece gökyüzü kış orman ağaçlarının üzerinde ay geyik sevimli hayvanlar

11. Yıl 2100 yıldız modülü yörüngedeki yıldız gemi istasyonu çizgi film NASA astronotu ay kraterinde uzay içi boş merkez ay üssü buggy boyama ve çocuklar için gece gökyüzü astronomimiz hakkında bilgi sahibi olmaları için el işleri.

Gezegenler ve yıldızlar astronomi duvar kağıdı arka plan astronot uzay gemisi Apollo görevi için tasarlanmış akülü elektrikli araç NASA ilk ay gezici uzay arabasını aya yerleştirdi uzay aracı yazdırılabilir çalışma sayfaları

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Bebek Bahçesinde Çiçek Bahçesi Boyama Resimleri Koleksiyonu

Resim Yapmayı Sevmeyen Bir Çocuğu Teşvik Etmenin Yedi Yolu